maanantai 21. joulukuuta 2009

Lunta!

Terve taas. Ihanaa, kun vihdoinkin on tullut oikeasti lunta. Sitä on jo odotettu. Tai ainakin minä olen!


Kaveri sai joululahjaksi tällaisen huivin. Lankana on tummansininen Novita VIP ja ihan vain ainaoikeaa. Sydämen ympärille virkkasin ensin kiinteitä silmukoita ja sitten ketjusilmukkakaaria. Sydämen voi kiinnittää haluamaansa kohtaan hakaneulalla (jonka ompelin kiinni sydämeen).


Miksi ihmeessä Blogger kääntää nämä kuvat? Inhottavaa. No juu. Tällaiset korvikset tein kavereille muuten-vaan -lahjoiksi. Molempien korujen helmet on second hand koruista, jotka purin. Pienemmät helmet on jonkinlaista kiviainesta.

Ja viimein ylpeyteni! Mummulleni tekemät swarovski-korusetti:


Näistä kerroinkin jo hieman aikaisemmin, eli vihertävän väriset swarovskin kristallit siellä. :) Laatikko vuorattu vihreällä sametilla. Upea kokonaisuus, vaikka itse sanonkin. :)


ps.
3
päivää jouluun!

lauantai 12. joulukuuta 2009

Joku olisi saattanut epäillä...

... sitä, tulenko koskaan laittamaan kuvia mistään, mutta tässä niitä tulee!

Nämä korvikset ovat vain harjoituskappaleet, mutta kivat sellaiset. Tein itse koukut, ja helmet on muoviset ja peräisin vanhasta rannekorusta. Ensimmäiset korvikset ikinä!


Ensimmäinen joululahjaesittely. Jee. Kyseessä on tyynyliina, johon olen painanut sarjakuvan (peräisin täältä.) Tässä kuva kokonaisuudessaan...


... ja vielä hieman suuremmat kuvat:


"ZAP"-kuva on suosikkini. Siihen käytin valkoista, hopeista ja metallisinistä kangasväriä. COOL!

Ja vielä yksi esittely, joululahja myöskin. Hiuskoriste kaverille. Se on todella hieno! Ja ensimmäinen laatuaan. Perhosen löysin Sinellistä ja kaikki on kiinnitetty kuumaliimapistoolin kanssa (jota muuten käytin ensimmäistä kertaa, wou)


Näillä mennään. Ensi viikolla yritän saada tehtyä ne mummun korvakorut, joten niistä sitten kuvia. Laatikon olen jo tehnyt. Jee jee.

Hyvää joulun odotusta kaikille!
ps. huomasin tänään, että joissakin teksteissäni on kommentteja, ja olen melko varma, etten ole vastannut kaikkiin, joten kiitos ja anteeksi!

Heh. 200 päivää meni melko äkkiä!

Juu, on tämä kirjoittaminen hieman jäänyt... mutta se ei toki tarkoita sitä, ettäkö en olisi tehnyt mitään!

Eilen kävin HobbyPointissa ja Sinellissä ostamassa hieman korvakorutarvikkeita. Teen mummulle joululahjaksi korvakorut, joissa on isot ja näyttävät koukut ja Swarovskin kristallit. Niistä tulee upeat! Pakkaan ne valkoiseen laatikkoon, jonka vuoraan (luultavasti) tumman vihreällä sametilla, ja lopuksi vielä tumman vihreä nauha päälle.

Muutkin joululahjat on jo hyvässä jamassa, mutta ei niistä sen enempää. Menen nyt jatkamaan niitä, ja josko saisin kuvaa jo tänään illalla?! En lupaa mitään, mutta yritän! :D

12
päivää jouluun! IHANAA