lauantai 27. helmikuuta 2010

Koruja


Here we go! Tällaisia korusettejä tein kaksi kappaletta, joista tämä meni siskolleni ja toinen siskon kaverille. Nämä on tehty jo ennen joulua. Kyseessä on prisman tavoin valoa heijastavat swarovskit. Korvakorujen koukut on myös tehty itse.


Sinivihreät swarovskit pääsivät rannekoruun ja korvakoruihin. Settiin saattaa ilmestyä vielä kaulakorukin.


Tämä korusetti taitaa olla tämänhetkinen suosikkini! Vanhan roosan väriset swarovskit, tumman harmaa ketju ja upea kukkalukko! Ihanat. :)


Tämän setin tein tänään. Hieno kokonaisuus, vaikka itse sanonkin! Tehty lasihelmistä.

Vielä on kaksi korusettiä esittelemättä, mutta niistä ei ole vielä kuvia. :)

Heipä hei!

Pitkästä aikaa (taas)! Erittäin hyvää uutta vuotta kaikille, vaikka sitä onkin jo mennyt jo jonkin aikaa. :D Ajattelin tulla esittelemään vielä esittelemättömiä tekeleitäni.


Tällaiset sukat meni joulupakettiin. Lankana maastonvihreä Seitsemän veljestä. Palmikkokuvio on minusta älyttömän hieno (ja helppo tehdä!) Kynsilakka on jotain espanjalaista halpislakkaa. :D


Löysin netistä ihania rautalangasta tehtyjä puita, ja hieman asiaa tutkittuani keksin niiden olevan todella helppotekoisia. Nämä kaksi ovat ensimmäiset tekemäni rautalankapuut=harjoitusta, mutta mielestäni ne onnistuivat ihan kivasti. Isompi on n. 15 cm korkuinen ja pienempi n. 10 cm. Isompi tällainen on suunnitteilla yo-juhlapöydän koristeeksi!

To be continued...
Seuraavassa postauksessa esittelen uusia ja vähemmän uusia koruja! Yey!