sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Juhlalaukku

Kuten olen kertonutkin, koulussa viime jakso kulki nimellä kulttuurilähtöinen jakso, johon kuului korsetin, juhlapuvun ja jonkinlaisen kirjontatyön teko. Kirjontatyöksi valitsin juhlalaukun, johon ristipistoilin ruusuja. Ristipistoja varten värjäilin HobbyPointista löytämääni panama-sidoksista valkoista kangasnauhaa mustaksi. 


Tämä on ensimmäinen ristipistotyöni - ikinä! Jälki saattaa olla sen näköistäkin, mutta itse olen kyllä ainakin tyytyväinen. Yhteensä työhön meni (enemmän tai vähemmän tehokkaita) työtunteja n. 30.
Ristipistokaavion löysin Pinterestistä. Värit vain muutin. Pistot tein muliinilangan kahdella säikeellä. Punaiset: #498, #321, #666, #351, #353 ja vihreät: #895, #905, #470.


Laukku on polyesterisatiinia ja vuorikangas on Eurokankaan Venezia. Hihnaosuudelle päätin laittaa ketjua papukaijalukoilla, jotta ei tarvitsisi tehdä montaa eri hihnaa, vaan voin vaihdella sitä laukusta toiseen... Tein siis toisenkin laukun, jonka esittelen seuraavassa postauksessa!

Ristipistoiltu pikkulaukku puristettavalla klipsikehyksellä

Ristipistoiltu pikkulaukku puristettavalla klipsikehyksellä

Noiden kukkaronkehysten käyttäminenkin oli ihan uusi juttu. Mahtavat ohjeet löytyi Singeri soikoon -blogin postauksesta kukkaronkehyksien käyttämisestä.

Puristettavan kukkaronkehyksen kiinnittäminen

Mitä piditte? Itse olen erittäin tyytyväinen, ja koulussakin laukku sai paljon kehuja.

4 kommenttia:

  1. Ihana! Ja kiitos linkkivinkistä kukkarolaukun leukojen kiinnitystä varten! Toiset kakkoset tekevät laukkuja tässä jaksossa ;) T: Selina

    VastaaPoista