keskiviikko 16. marraskuuta 2005

pink sucks.jpg & pirtasukka.jpg

Siinä. Vihdoinkin!
Toissayönä, kun en saanut nukuttua, otin itseäni niskasta kiinni ja aloin tehdä sitä villasukkaa, josta on kuva tuolla vähän alempana (seitsemäs kuva!). Seuraavana aamuna ensimmäinen sukka oli valmis ja samana päivänä toinenkin sukka sai elämän. (O.o) THE END!
Tosin, vielä ne pitäisi päätellä.
Ja ajattelin lisätä noihin sellaiset huovutetut valkoiset kukat varsiin. Miltäs kuulostaa? Jos en laita niitä kukkia, laitan varmaankin pari-kolme nappia pystyriviin kummankin sukan varteen.


Ja tämä tässä on tuleva sukka. En vielä tiedä, että tuleeko tästä sittenkään sukkia isälleni, koska taitaa tuo olla liika pieni. En ole ihan varma, onko tuo sopivan kokoinen vai pieni. Iso se ei kuitenkaan ole. Sen tiedän! :D

Olen saanut kauheasti ideoita, joita voisin tehdä kaikille joululahjoiksi. Harmi vain, minulla on jo melkein kaikille, enkä muutenkaan ehtisi tehdä niitä kaikkia. Onneksi on aina uusi joulu. :D Aloitan ensi vuoden joululahjojen tekemisen jo aikaisemmin kuin tänä vuonna, että saan kaikki varmasti tehtyä. (Ja tänä vuonna, kun aloitin, taisi olla syyskuu.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti