sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Kun joulu on...

 
Olen tehnyt tänään joulukortteja, ja tämän näköisiä sitten tänä vuonna. Tuli mielestäni parempia kuin odotin! Toivottavasti saajatkin tykkäävät, koska minä ainakin tykkään. :) Muutama puuttuu vielä, mutta ne onkin sitten erimmänlaisempia kuin nämä.

Joululahjatkin on osittain valmiit, joitakin vielä puuttuu, mutta kavereitten lahjat on kaikki valmiita.

Tässä on Iron Maiden -fanille tuleva Iron Maiden -paita. Se on "keikkapaita", jossa paikka on Jeanette's (tyypin nimi), päivämäärä on vuodesta 2003 eteenpäin "from here to eternity", joka on myös Maidenin yksi kappale. Erittäin hyvä ellei täydellinen. ;>


Tässä taas on jouluiset sukat, joissa on pitsisydän ja nauhakuja varressa. Nauha on ihanan värinen! Ihan joulu. :)


Sitten on Marco Hietala (Nightwish, Tarot, Sinergy) -fanille tehty Marco-muistitaulu. Tekstin saa aina pyyhittyä pois, ja taustankin saa vaihdettua, jos Marco alkaa ärsyttämään.


Jamiroquai-fani tarvitsee Jamiqoruai-paidan, ja sen hän myös saa. Edessä lukee Space cowboy (Jamiroquain biisi), takana on Jamiroquain tekstilogo ja kuvalogo (tai näin ainakin kuvittelisin. :D). Tämäkin onnistui mielestäni tosi hyvin. Ainakin itse tykkään, jos saaja ei. :D


Okei, ja viimeisenä tänään on Barbapapa-kynttilä, joka tulee tyypille, jolla on kauheasti Barbapapa-kamaa. Barbat on hieman erikoisen näköisiä... mutta ne onkin tehty vapaalla kädellä, ja en ollut ennen tätä edes koskenut sellaiseen kynttiläväriin. :D Se selittää kaiken. Mutta on se ihan hauska. Suosikkini on Barbapörrö, joka on kuvassa vasemmassa alakulmassa.

Tällaista tällä kertaa. Seuraava kirjoitus TULEE ennen joulua, koska on vielä muutama lahja paljastamatta. :D Valmista yritän saada vielä alkuviikosta, mutta täytyy katsoa, miten ehtii. :)
Hyviä joulun odotuksia kaikille!

2 kommenttia:

  1. Upeita lahjoja olet saanut valmiiksi, kyllä varmasti kaverisi ilahtuvat! Nuo joulukortit oli kans aivan ihania! Mukavaa joulunalusaikaa. =)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja juttuja, toivottavasti saajille kelpasi!

    VastaaPoista