maanantai 9. toukokuuta 2011

Maanantai - viikon ja blogin alku

Heipä hei pitkästä aikaa niille, jotka seurasivat edellistä blogiani, ja hauska tutustua uusille tuttavuuksille! Vihdoin ja viimein sain itseäni niskasta kiinni ja kirjoittamaan tähän blogiin. Aloittaminen on aina kaikista vaikeinta, mutta sitten kun se on tehty, on helppo jatkaa täyttä höyryä eteenpäin!

Tänään on maanantai. En ole yhtään maanantai-ihmisiä. Tämä päivä on hieno esimerkki: Aamulla kun heräsin, ajattelin, miten hyvä päivä tästä varmaan tulee; heräsin ajallaan ja ilmakin oli hieno. No, aika menikin yllättävän nopeasti ja tuli kiire junaan. Matkalla huomasin unohtaneeni puolet tavaroista kotiin. Ja nyt väsyttää, eikä huvita opiskella. Se on tämä lähestyvä kesä. :)

Eilen oli äitienpäivä. Leivoin omalle äipälleni mansikkavalkosuklaakakun. Oli hurjan hyvää! Olisin ottanut siitä kuvan, mutta visuaalisesti se oli täysin epäonnistunut. En siis kehdannut. :D Kakku oli siis ihan peruskakkupohjaohjeella tehty täytekakku, mutta pohjassa oli mukana pakastekuivattuja mansikoita ja täytteenä oli valkosuklaa-nougat-moussea. Päällä oli vielä valkosuklaata ja kermavaahtoa. Nam!

Nyt täytyy ehkä alkaa opiskella. Halusin vaan toivottaa kaikille hyvää viikonalkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti