tiistai 13. tammikuuta 2015

Jakku + hame

Sain vihdoin otettua kuvat jakusta asiakkaan päällä, joten viimeistä kertaa asiaa menneeltä jakkujaksolta! 

Sain jakun valmiiksi ihan aikataulussa, päivää ennen varsinaista deadlinea. Viimeisen päivän vietin ommellen helmaa ja nappeja ja tehden napinläpejä. Jakson aikana minulla oli hieman ylimääräistä aikaa, kun odottelin tulevaa sovitusta, joten tein myös jakkuun sopivan kynähameen.


Tähän pisteeseen pääsy vaati paljon ompelua. Protoja ompelin 4 kpl; kaksi lakanakankaista ja kaksi villakankaista. Vaikeinta oli prinsessaleikkausten kohdilleen saanti. Jokaisessa protossa tuli poistoa, ja vielä lopullisessa tuotteessakin sain korjailla niitä. Pysyin silti aikataulussa erinomaisesti, mistä olen erittäin tyytyväinen ja ylpeä.


Muuten koko jakun ompelu sujui ongelmitta. Olin ehtinyt käydä kaikki mahdolliset ongelmakohdat läpi harjoitusjakussa. Ainut ongelma tuli siinä, kun vuorinompelussa ompelin vahingossa kaksi saman puolen hihaa. :D

Miehustakangas on 60% villaa, 38% polyesteriä ja 2% elastaania ja vuorikangas on Eurokankaan vaaleanharmaa Venezia, joka on 75 % triasetaattia ja 25 % polyamidia.

Tässä vielä jakkuun kuuluva hame:


Tosin kuvan ottamisen jälkeen olen vielä pienentänyt ja kaventanut tätä. Malliltaan muuten ihan perus kynähame helmahalkiolla ja piilovetoketjulla. Kankaat ovat samoja kuin jakussa.

Ja tässä vielä lopullinen esittelysivu:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti