torstai 16. helmikuuta 2017

Kuinka monta?

Kysymys:
Kuinka monta keskeneräistä käsityötä käsityöharrastelija tarvitsee?

Vastaus:
Vähintään neljä (4)!

Miksikö? Selitys tuleepi tässä:

1. The iso käsityö, mitä tehdään kotona, mahdollisesti ajatuksen kanssa taikka ilman. Olkoon se sitten villapaita, peitto, tms. Yleensä suositellaan yhtä isoa työtä kerrallaan.


2. Luento-/Työkäsityö. Koulussa kulkee teoriatunneilla mukana yleensä sukka tai pitsiliina. Helppo kuvio ja tarpeeksi pieni mukana kuljetettavaksi. Näitä voi myös olla useita.


3. Se käsityö, mistä löytyi virhe, jota et ole jaksanut vielä etsiä/korjata. Piste. Näitäkin luultavasti löytyy jemmasta useampi kappale.


 4. Tätähän olisi kiva kokeilla -käsityö. Eli se, mitä ei vaan voinut jättää odottamaan puikkojen vapautumista. Näitäkin voi olla useita.

2 kommenttia:

  1. Ainakin ja vähintään noin monta todellakin tarvitaan, Janni! Etenkin noita tätähän- olisi-kiva-kokeilla-juttuja kertyy tehtyinä (=> mitähän tällä tekisi), kässäkoriin (=> teen joskus loppuun tai puran…) ja WTD-arkistoon (tätäkin-olisi-kiva-joskus-kokeilla kansioon - ja silti myllertää netissä ahnehtimassa lisää). Piipahdin myös adventtivirkkuillasi (kiva idis!) ja pitsiliinoillasi. Lapsuudenkodissani oli virkatut pyöreät pitsiliinat = kattausliinat, joita laitettiin pöydässä matalan ja syvän lautasen väliin, ettei kilise, tai kahviin päästyä kupin alle. Niitä varten oli liinavaatekomeron oven sisäpuolella naulattu niiden kokoinen kehä ja liinat pingoitettiin nauloihin napoen pysymään sileinä ja pyöreinä. Sinun pyöreät virkkuusi näyttävät jämptin pyöreiltä ilman nauloillenapomistakin.  Toivon sinulle yllinkyllin Iloisia sessioita kädentöiden parissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos mukavasta kommentista :) Mukavaa kesää ja samoin mukavia käsityöhetkiä!

      Poista