sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Help!

Biitlesiä. :D

Apua kyllä tarvitsen, en vielä, mutta kohta. Nimittäin jouluun on enää 106 päivää! Tulee kiire. Koulujutut vie vaan niin paljon aikaa käsitöiltä.
Tehtävien joululahjojen listaa pukkaa.
Äiti: joku huivi varmaan, virkkaan tai neulon. (VIELÄ HARKINNASSA!)
Sisko ja siskon poikaystävä: (lähes) samanlaiset villasukat!(SISKON TOINEN SUKKA VALMIS, TOINEN ALOITETTU!)
Mummu: haarukkapitsihuivi (ALOITETTU!)
Isä: villasukat? (HARKINNASSA!)
Kaveri1: ei vielä mitään hajua.
Kaveri2: -''-
Kaveri3 (?): jotain Iron Maideniin liittyvää? (HARKINNASSA SIIS!)

Että silleen. Haarukkapitsihuivin kanssa taitaa ainakin tulla kiire. Sitä on meinaan ärsyttävä tehdä, joten se taitaa jäädä viimeiseksi. :D No, teen sitä sitten taas aatonaaton ja jouluaaton välisen yön. Mulla (niin kuin varmasti monella muullakin) on se paha tapa jättää tekemistä sinne. :D Mutta ainakin siskon ja siskon poikaystävän lahjan yritän saada aikaisin valmiiksi. Siitä tulee hieno lahja. Ei tosin ollut oma ideani, vaan siskoni! Ei se kyllä haittaa, kaikki muu on minun valitsemaa: väri, pintaneule + yksityiskohdat!

Äsken leivoin toffeisia suklaamuffinseja. Tuli aika rumia, mutta toivottavasti on edes hyviä. Nyt ne on jäähtymässä, odottelee koristeita vielä. :)

Oon ihan joulutunnelmissa. Muita? :D Eilenkin en saanut nukuttua, niin aloin kuunnella mp3-soittimesta joululauluja (Raskaampaa joulua). Oli kivaa. :>

1 kommentti:

  1. Ääk! Älä lietso vielä paniikkia, kummitytön synttärilahjakin on ajattelematta.. Ja synttärit alkaa kohta olla, alle kuukauden päästä.. Vai että joululahjoja jo.. Hyvä ajoissa aloittaa! Yksi nopea tekniikka on salomoninsolmut, huomasin viikko sitten :D

    VastaaPoista