torstai 9. elokuuta 2007

Juuso.

Saanko esitellä, Juuso, ____ (täytä viivalle oma nimesi), ____, Juuso. Hän on Juuso (=juusto). Hänellä on toinenkin puoli, mutta se ei ole saanut loppusilausta vielä (eli siis tuota mustaa nauhaa).

Sukat on tehty kirkkaankeltaisesta Seiskaveikasta, puikkoina oli nelosen bambut (nämä oli ns. koeajosukat. :D). Alku on 1o, 1n -joustinneuletta, minkä jälkeen on reikärivi (*nauraa*). Tässä kuvassa nauhan virkaa toimittaa Nallesta virkattu musta ketjusilmukkanauha. Tulen ostamaan tähän mustan satiininauhan.

Ja nämä on minun omat. Rakastuin tuohon lankaan Prismassa, joten oli pakko tehdä itselleni tällaiset. En tosin tiedä, kuinka paljon näitä tulee käytettyä...


Ylemmässä kuvassa väri on enemmän kohdillaan, alemmassa Juuso on liian vihreä. :D

Keltainen on käyty läpi, nyt on siis mustan vuoro.
Lankana musta Seiskaveikka, puikkoina neloset, malli Novitan syksy-liitteestä nro 3. Eli samanlaiset kuin tein siskolleni, mutta mustat. :)



Tarkoitus oli laittaa vinkkiä punaisesta langasta, mutta kuvista ei saanut mitään selvää, joten enpä laitakaan. :D Teidän, rakkaat lukijat, täytyy siis odottaa vielä... jonkun aikaa. Sen paljastan, että joululahjaa on tulossa. (mutta kenelle? Hmm...) :)
JOULUUN ON ENÄÄ 137 AAMUA! HUI. Vuosi menee aika nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti